de Effe Serieus Biercantus

Eindelijk weer een écht feestje! Het heeft even geduurd maar we zijn terug met een eigen feestje. Deze keer in de CHV Noordkade in Veghel. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij en mis niks!

Let op! Na aankoop van je tafel(s) ontvang je slechts één e-ticket per tafel. Het is dus belangrijk dat je met je hele gezelschap éérst buiten verzameld totdat jullie compleet zijn en dan tegelijkertijd naar binnenkomt. We wijzen jullie dan persoonlijk naar jullie eigen compleet aangeklede tafel!

Informatie

Eindelijk kunnen we weer met z’n allen uitkijken naar een écht feestje! Deze keer gaan we los bij CHV Noordkade in Veghel. Een fantastische locatie voor een mooi feestje. En een mooi feestje wordt het zéker, het is namelijk onze legendarische biercantus!

Lange tafels, pullen en buckets met bier en wijn. De leukste liedjes, je eigen naamsticker en de welbekende cantusregels om iedereen met een knipoog in het gareel te houden. Hou je je niet aan de regels dan volgen natuurlijk de bekende en ook onbekende straffen die onder leiding van de cantusleider uitgevoerd moeten worden.

Owja! En natuurlijk zoals jullie gewend zijn, een shitload aan confetti en giveaways die vakkundig het publiek in worden geknald! Alvast héél véél plezier! We hebben jullie gemist en kijken er dus al enorm naar uit!

Extra Info

Locatie: Verlengde Noordkade 10-12, Veghel.
Parkeren: Gratis op P1.
Aanvang: Om 20:30u verwachten we jullie aan tafel.
Leeftijd: Vanaf 18 jaar en legitimatie is verplicht.
Garderobe: Je kan je jas gratis, maar onbewaakt ophangen.
Betalen: Je kan deze avond álleen met pin betalen.

Abonneer je zelf gratis op onze mail en blijf op de hoogte!

EFFE SERIEUS ABONNEREN

Tickets niet ontvangen? Soms kan het zo zijn dat mailtjes van Eventix vanwege een spamfilter nooit je mailbox bereiken. Klik dan op de onderstaande link om je tickets op te zoeken.

TICKET(S) KWIJT